DISKRETNA ELEGANCA

Podjetje Nike Sportswear je v okviru svoje ponudbe poletne obutve izdalo petčlansko družino “Platinum Tint”. Paket je sestavljen iz Air Force 1, Blazer Mid ‘77 Vintage, Blazer Low, Court Vintage and Squash-Type. Kolekcija predstavlja nekatere najnovejše in najbolj opazne silhuete Nike v čisti, prefinjeni različici, kar omogoča, da oblika govori glasneje kot barva.

Vsak model v tem kvintetu je izdelan iz vrhunskega belega usnja, na nesporno eleganten način pa vsak kos v enačbo vnese še mehke sive obloge iz semiša. Logotip znamke je pri vsakem paru predstavljen nekoliko drugače, zato AF1 in Blazer Low krasijo Swooshi iz blaga, model Vintage Blazer Mid ’77 Vintage na sebi nosi usnjen Swoosh, Court Vintage se pohvali z manjšim všitim Swooshem z napisom Nike, na modelu Squash-Type pa lahko najdemo všito obrobo ikonične kljukice. Vsak kos je dodatno zaokrožen z gumijastim podplatom v barvi jadra.

Celoten paket “Platinum Tint” je zdaj na voljo pri prodajalcih, kot je Asphalt Gold – KLIK (razen Squash-Type, ki bo izšel pozneje maja). Cene se gibljejo od 75 EUR  do 109 EUR.