DIŠAVA, KI JE VEDNO ZVESTA

Bruno Banani, ki je velja za eno vodilnih evropskih blagovnih znamk dišav, znova krši pravila z lansiranjem dišave Loyal Man, ki je ena prvih moških parfumskih vod v segmentu množičnih dišav. Nova dolgo obstojna dišava bo postala vaš zaupanja vreden spremljevalec v vsaki situaciji.

Bruno Banani, kot vodilni strokovnjak za dišave razume pomen dolgotrajnega vonja, ki lahko postane vaš vedno prisoten sostorilec. Konec koncev, nikoli ne veš kam te bo življenje vodilo… Loyal Man je posebej zasnovan tako, da je vzdržen, vabljiv ter moškim poda zaupanje, ki traja v vsaki situaciji.

Prodorno aromatična dišava

Zasnovana za moške, ki želijo narediti učinek. Dišava Loyal Man je ustvarjena s kontrastom nepričakovanega sočnega sadja ter s svežimi aromatičnimi toni zaokroženi s sodobnimi lesno-jantarnimi toni. Dišava se odpre s presenetljivimi notami Kosmo sadja, ki je krepko kandiran sadni vonj, okrepljen z notami limone, ingverja in s hrustljavim jabolčnim pridihom. Omenjene note podajo dišavi sočen – a ne pretirano sladek – vonj. Zgornje note se razvijejo v balzam lavandina in geranije, povzdignjene s poživljajočim pridihom mete, ki vonju dodajo pravo moško eleganco. V spodnjih notah boste občutili mešanico smolnega jantarja z lesnimi notami tonke, cedrovine in pačulija, za uglajen in sodoben vonj.

Dizajn dišave

Moderno zasnovana dišava, ki je opazna! Steklenička ima legendarno poševno obliko, ki je hkrati presenetljiva in moderna. Oblika dišave se lepo ujema z barvno paleto ter taktilnim vzorcem, ki skupaj ustvarijo modern stil dišave. Steklenička vsebuje srebrn pokrovček. Celoten videz stekleničke je presenetljivo eleganten in možat.