DIŠAVA, KI JE OSVEŽILA TUDI PUŠČAVO

Zapustite okvire vsakdanjega življenja, bodite takšni, kakršni si želite – to je geslo nove dišavne različice 4711 Remix Edition 2021, v kateri igra pomembno vlogo pomarančni cvet. Tu hrepenenje po neskončni svobodi redko postane močnejše – ko sprostimo svojo ustvarjalnost, lahko življenje in njegovo lepoto živimo na različne načine. Leta 2021 je dišava 4711 Remix Cologne oživila puščavo in ustvarila drzno sadno eksplozijo neskončnih vonjav. Vizualno nova različica spominja na različne barve – ravno tisto, kar je potrebno za čutni pobeg iz vsakdanjega življenja in razbijanje lastnih meja.

  

»Ta vonj poka v veselem poletnem optimizmu. Note mandarine in breskve odpirajo kompozicijo s svežo, okusno sočnostjo skupaj s cvetnimi, zelenimi notami nerolija podobnimi medu. Cvet pomaranče, pralina in sodoben pridih jantarjevega lesa ustvarjajo sijočo, sončno srednjo noto, medtem ko teksturirani pačuli, suhi les in vanilja na koži oddajajo topel, prijeten občutek vse do sončnega zahoda! Vonj je poln »Joie de vivre« – »užitka v življenju«. – Nathalie Lorson, parfumarka Remix Cologne – izdaja Neroli

4711 od leta 2018 s svojimi živimi dišečimi kompozicijami zajema duha časa. 4711 Remix Cologne ob tem prevzema trende mladih in jih vsako leto znova interpretira v še sodobnejši izdaji. Ena izmed sedmih glavnih sestavin (limona, bergamotka, pomaranča, sivka, rožmarin, neroli in petitgrain) se postavi v ospredje, pride do izraza in tako nastane nov »remiks« – več kot 225 let zgodovine dišav je katapultiranih v sedanjost. Prvo leto je bila osrednji del dišave sočna pomaranča, ki je znamki prinesla nagrado »dišavna zvezda« na nemški podelitvi nagrad za dišave v kategoriji »Ženski življenjski slog«. Leto 2019 je bilo leto nežne sivke, leto kasneje pa je dišavi udarni ton ponudila limona, ki je požela veliko zanimanje. Letos preseneča drzen vonj olja neroli, ki ga mojstrski parfumerji pridobivajo iz belih cvetnih listov španske pomaranče. Pravi dišeči dodatek za vse, ki želite osvežujoč občutek življenja na in ob sebi nositi ves čas. Izdaje Remix, ki so bile do zdaj izdane v omejenih količinah, bodo od letos, torej od leta 2021, zaradi velikega povpraševanja postale del trajne ponudbe in tako razširile paleto znamenitih 4711 dišav.

Na začetku note mandarine in breskve spominjajo na okusen sadni koktajl, ki v mešanici s pridihom nerolija ustvarja drzno, barvito živahnost in v vas spodbuja dobro voljo. V srednji noti kombinacija pomarančnega cvetja in lesnih vonjav ustvari vznemirljivo in nepričakovano mešanico, ki je nekoliko mehkejša od sladkega vonja praline. Tople note vanilje, suhega lesa in pačulija poudarijo intenzivnost kompozicije v osnovi in tako nadaljujejo vznemirljivo (dišeče) potovanje.