DIOR VRT S KAKTUSI ZA IZJEMNO MOŠKO NEGO

Odprt za inovativne izzive, Sauvage raziskuje nove teritorije in ustvarja nepredstavljivo in inovativno negovalno linijo, oblikovano posebej za moške. Naravna, intuitivna in učinkovita linija Sauvage Mencare upošteva edinstvene potrebe moške kože in njeno kompleksnost. Sauvage Mencare svojo moč črpa iz aktivne moči, ki se skriva v osrčju kaktusa, edine rastline, ki je sposobna preživeti v puščavi. Občudovanja vredna vitalnost in izjemna odpornost omogočata, da zadrži vodo, ki jo potrebuje, in ustvari bariero, ki ščiti pred izhlapevanjem vode. Ta proces, specifičen za kaktus, je ključnega pomena pri kreiranju linije Sauvage Mencare, oblikovane za nego moške kože. Dejstvo je, da je koža vsak dan izpostavljena izzivom in mora, tako kot kaktus, ohranjati optimalen nivo vlage skozi cel dan. Prav s tem namenom so bili oblikovani trije novi proizvodi linije Sauvage Mencare, obogateni z vlažilnim, hranilnim in zaščitnim delovanjem aktivnih sestavin iz osrčja kaktusa. Čistilec, losjon in serum so novi člani dišavne negovalne družine.

  

Enostavni za uporabo in izjemno učinkoviti pri specifičnih potrebah moške kože. Trio, ki osvetli edinstvene lastnosti seruma, ki deluje kot vlažilec, ohranja mladost moške kože in je prežet z aktivnimi sestavinami kaktusa. Možat in celovit ritual nege kože s formulami, ki jih sestavlja 90 % sestavin naravnega izvora, je navdušil na stotine moških. Teksture, ki ne puščajo lepljivega občutka, ne mastijo in so lahkotne, navdušijo z rahlo sledjo dišave Sauvage. Ob tem naj omenimo tudi združeno delovanje dveh super močnih ekstraktov kaktusa. Cvetlice kaktusa kipijo z vsebnostjo vodnega ekstrakta, ki ima izjemne lastnosti vlaženja in krepitve. Medtem ko semena sadeža kaktusa posedujejo nepredstavljivo mogočno hranilno olje. Vodni ekstrakt kaktusa pripravi moško kožo, ki je za 16 % debelejša, na negovalni ritual in izboljša njeno sposobnost absorpcije vode in aktivnih sestavin. Ker moška koža veliko hitreje dehidrira, kar 62 % hitreje, oljni ekstrakt kaktusa pomaga pri globinskem hranjenju in vlaženju kože ter hkrati krepi kožno bariero, ki zaščiti kožo pred izgubo vlage.

Čistilec

Moška koža je debelejša kot ženska koža in pogosto bolj mastna, saj običajno proizvaja za 50 % več sebuma. To je ključni razlog, da moška koža potrebuje izjemno močno čistilno formulo. Prvo dejanje rituala nege je čistilec z močjo kaktusove vode, ki vsebuje tudi naravno oglje z izrednimi lastnostmi učinkovitega čiščenja. Svetleča črna tekstura očara … Ko se doda voda in se tekstura vmasira med dlanmi, se spremeni v razkošno belo peno, ki vidno očisti vse nečistoče. Čisti brez izsuševanja in za seboj pusti čisto, prečiščeno in mehko kožo. Trenutek užitka in svežine omogoča odstranjevanje kar 99 % nečistoč kože in zagotavlja 8 ur udobja vlaženja.

Losjon

Pore moške kože so za 40 % bolj razširjene kot pri ženski koži. S to karakteristiko v mislih, Sauvage Mencare linija predstavlja proizvod, ki jih učinkovito oža. Transparentni losjon z močjo kaktusa in svežo gel teksturo, ki je izjemno prijetna na dotik, se v stiku s kožo spremeni v svežo vodo. Formulacija z lahkotno teksturo vidno zmanjša znake utrujenosti za 28 % in poskrbi za poživitveni učinek ter hladilni učinek ledene kocke za takojšnjo svežino. Losjon je obogaten z aktivnimi sestavinami, pridobljenimi iz ekstrakta kaktusove vode, in ima izjemno moč pomirjanja kože po britju ter se lahko uporablja kot losjon po britju, ki celi vreznine nastale zaradi britja. Z razkošnim dolgoročnim delovanjem losjon prebudi moško kožo in ohranja njeno svežino ter mehkobo skozi cel dan.

Serum

Moška koža hitreje dehidrira, gube pa se na njej hitreje in bolj izrazito izražajo. Serum, obogaten z aktivnimi sestavinami, pridobljenimi iz dragocenega kaktusovega olja, je resnično veličasten zaključek negovalnega rituala Sauvage Mencare. Njegova voljna in lahkotna tekstura se hitro vpije v kožo. Lahkoten in izjemno koncentriran z aktivnimi sestavinami, se hitro vpije v kožo, da jo globinsko navlaži in ustvari zaščito, ki preprečuje uhajanje vode. Zadrževanje vode v koži je izboljšano za 37 %, zahvaljujoč izjemni naravni sposobnosti kaktusa, da zadržuje vodo v sebi. Serum je enostaven za nanos, koži daje mehkobo in voljnost ter preprečuje njeno izsuševanje. Za seboj ne pušča mastnih in lepljivih sledi, niti na obraznih dlačicah. Serum moškim omogoča neverjetne in premium korake nege proti staranju, ki zagotavljajo nenehno vlaženje kože za kar 100 ur. Zvesti čistim linijam stekleničk dišav Sauvage, so tudi novi proizvodi v polnočno modrem ohišju popoln dodatek za vsako kopalnico. Plemenito steklo seruma in losjona v kodih Sauvage stekleničk sta popolna spremljevalca dišave Sauvage, medtem ko je čistilec z vami pod tušem. Zaključni detajl je elegantna, učinkovita, robustna in ergonomsko oblikovana črna pumpica, oblikovana kot pokrovčki dišav Sauvage, ki z enim potiskom zagotovi pravo mero količine proizvoda, ki je potrebna za nanos na obraz.

Nov Dior vrt

Na otoku Lanzarote je ustvarjen prvi Dior vrt, posvečen moškim. Skrivnostni otok, kjer modro morje udarja ob črne stene in starodavna polja lave. Lanzarote, požgan otok Kanarskega otočja, skrit v Atlantskem oceanu, je področje, ki so ga pri Diorju izbrali za projekt vzgoje kaktusov. Sauvage Mencare zaneti željo po razširitvi mreže Dior vrtov in zre dlje v prihodnost. To je izjemna priložnost za hišo Dior, da gradi prihodnost in ohranja starodavna mojstrstva ter običaje. Kaktus se že vrsto let vzgaja na tem vulkanskem otoku, tokrat v Dior vrtu po načelih regenerativnega kmetijstva, brez uporabe kemikalij in pesticidov, z zmanjšano porabo vode in ročnim obiranjem. Ta izredno odporen kaktus je občudovanja vredna rastlina, ki svojo življenjsko energijo pridobiva čez noč, da s tem prepreči dehidracijo. Prava sila narave, ki svojo moč sprošča v svojih ekstraktih in njihovih koristih za moško kožo.