DINAMIČNO OBLIKOVANJE DVEH IKON

Na sejmu Art Basel v Miamiju pretekli konec tedna sta Automobili Lamborghini in RHUDE razkrila razkošno kapsulno kolekcijo, ki združuje avtomobilske inovacije z osupljivo modo. Posebna ponudba, ki je prevzela Lamborghini Beach Lounge, je zasnovana v čast prvega terenskega superšportnega avtomobila Lamborghini Huracán Sterrato, ki je bil prav tako predstavljen prejšnji vikend.

  

Kapsulna kolekcija Automobili Lamborghini x RHUDE prikazuje različni blagovni znamki obeh hiš, dinamično oblikovanje oblikovalca Rhuigija Villaseñorja in značilno vrhunsko končno obdelavo RHUDE. Stili vključujejo jakne, polo majice, majice, kargo hlače, kape s šiltom, “mehke torbice” in drugo. Vojaške reference je moč razbrati iz uporabe platna in keperjev, medtem ko podrobnosti, kot so elementi, ki posnemajo zračnike, raziskujejo Lamborghinijevo avtomobilsko zapuščino.

“Kolekcija RHUDE x Automobili Lamborghini je bila izrecno ustvarjena, da odraža inovativnost oblikovanja in vrhunski slog, ki sta sinonim za obe naši znamki. To je samo del tega, kar prihaja,” je dejal Stephan Winkelmann, predsednik in izvršni direktor Automobili Lamborghini.

“Avtomobili in moda sta moji najljubši življenjski radosti. Možnost združitve teh področij v sodobnem in zanimivem pristopu me je navdušila. Tako sem navdušen, želim si da svet vidi, kaj pripravljamo. Ne morem se dovolj zahvaliti ekipi Lamborghini, ker je verjela v mojo vizijo in mi dovolila, da jo oživim,” pravi Rhugi Villaseñor.

Kapsulna kolekcija Automobili Lamborghini x RHUDE po ceni med 290 in 3000 EUR bo na voljo na spletnem mestu RHUDE sredi decembra 2022 in se nadaljevala v sezono jesen/zima 2023. Uradno razkrita bo januarja v Parizu.