DELNO RAZKRIT RENAULTOV MISTERIJ

Potem, ko so se pri znamki Renault javnosti odločili predstaviti ime “Espace,” francoski velikan zdaj razkriva dve silhueti svojih prihajajočih 5- in 7-sedežnih športnih terenskih vozil (SUV), katerih kontrastna uporaba svetlih in temnih odtenkov namiguje na zunanji videz povsem novega Espacea kot tudi na celotno dolžino vozila.

  

Novi Espace se ponaša z, kakor se v uredništvu revije DAVID pogosto izrazimo, kiparsko zasnovo z vidno izpostavljenimi rameni, gledano s strani pa se steklena površina v največji meri razširi proti zadnjemu delu vozila, kar prispeva k elegantni in vitki podobi vozila. Spojler, ki je vgrajen v strešno linijo, zadnjemu delu vozila doda pridih športnosti.

Ta šesta generacija Espacea se v duhu nenehno spreminjajočih se trendov pohvali z dimenzijami, ki so bolj v skladu z zahtevami današnjega sveta in družbe. Čeprav je 14 centimetrov krajši od aktualnega modela, je dolžina notranjosti še vedno bogatih 2,48 metra (vključno s tretjo vrsto), kar je nekoliko več kot pri prejšnjem modelu. Povsem novi Espace, o tem ni dvoma, nadaljuje dediščino svojih slavnih prednikov in zagotavlja sproščujočo vožnjo na dolge razdalje za kar sedem potnikov.

Novi Renault Espace bo svetu prvič predstavljen letos zgodaj spomladi.