DAVID PREDSTAVLJA: TOM FORD GREY VETIVER PARFUM

Tom Ford je leta 2009 predstavil Grey Vetiver, lesno-začimbno dišavo v koncentraciji Eau de Parfum. Leta 2014 je hiša nato predstavila toaletno vodo Grey Vetiver kot njeno svežo, sijočo in lahkotnejšo različico, letos, leta 2023, pa je zbirka razširjena z novo izdajo, Tom Ford Grey Vetiver Parfum.

  

Parfum Grey Vetiver, opisan kot drznejša različica izvirnika, je navdihnjen s smislom Toma Forda za krojenje in oblikovanje. Nova dišava izvablja bistvo debonarne moškosti in združuje naravni vetiver iz trajnostnega izvora s toplimi pomarančnimi cvetovi in bogatimi začimbami.

“Vetiver zame takoj prikliče klasičnega moškega, nekoga, ki ima samozavesten, prefinjen in rahlo tradicionalen občutek za to, kaj pomeni biti moški – eleganco, ki se zrcali v oblačilih Toma Forda. To je ena mojih najljubših dišavnih not, ker je brezčasna, utemeljena in ima ogromno značaja,” je v preteklosti opozoril priljubljeni oblikovalec.

Trio vetiverjev trajnostnega izvora je uporabljen za poudarjanje značaja lesne kompozicije z intenzivnim sijajem, sveže cvetlične note pomarančnega cveta pa se mešajo z žafranom, ki ga znamka označuje za najdražjo začimbo na svetu.

“Če obiščete naše trgovine, je siva barva embalaže, naših preprog in naših sten; v nekem smislu je to barva Toma Forda. Ideja je bila predstaviti hladen, srebrnkast, zelo prefinjen vetiver,” je dejal Tom Ford.