DAVID PREDSTAVLJA: CK ONE REFLECTIONS

Najnovejša uniseks različica ikonične dišave CK One znamke Calvin Klein se trgu predstavlja kot CK ONE REFLECTIONS in nas vabi, da se potopimo v poletno vzdušje in uživamo v življenju, prijateljih, počitnicah in naravi.

  

Ta sveža energijska dišava je “navdihnjena z vznemirljivostjo in spontanostjo poletnih dni, preživetih s prijatelji, in občutkom brezskrbne sreče, ko sonce posije na vodo.”

Da bi v stekleničko prenesli pristno poletno vzdušje, sta parfumerki Christelle Laprade in Alexandra Carlin uporabili peneče citruse in toplo sled lesa, med tem ko je uvodni akord toaletne vodice CK One Reflections sestavljen iz ingverja in zamrznjenih limon. Srednji akord, svež iskriv vonj po ledenem zelenem čaju, prinaša tesno povezavo z originalno toaletno vodo CK One, topel, lesni mošus pa prinese dišavi harmonijo in prefinjen zaključni pridih.

ZGORNJE NOTE: Zamrznjene limone, ingver; SREDNJE NOTE: Ledeni zeleni čaj; OSNOVNE NOTE: Lesne note, mošus

Ponesite torej svoje poletje na višjo raven, saj bo toaletna vodica Calvin Klein CK One Reflections poskrbela za brezskrbne poletne dni in odražala občutek navdušenja, povezanega s poletnimi dogodivščinami. Dišava CK One Reflections je bila sicer sprva predstavljena leta 2023, parfumerki Christelle Laprade in Alexandra Carlin pa so navdihnili dolgi poletni dnevi, preživeti s prijatelji. Pozabite na vse težave in se odpeljite na sončno plažo, posajeno s palmami in obdano s čistim modrim nebom.