ČLOVEŠKE VREDNOTE, VEDNO IN POVSOD

Švicarska znamka Akoni Eyewear, znana po svojem natančnem pristopu in fantastičnih silhuetah, si prizadeva brezhibno združiti najboljše iz umetniške dediščine in tehničnih prebojev, hkrati pa vedno išče navdih pri vizionarjih, ki so za vedno spremenili način, kako vidimo in doživljamo vesolje.

  

V luči predanosti blagovne znamke preverjenim tehnikam in izdelavi, se Akoni lahko pohvali, da pri ustvarjanju vsakega okvirja sodeluje z nekaterimi najboljšimi japonskimi obrtniki. Neprimerljiv standard njihovega dela služi kot manifestacija filozofije Akonija Shokunina, kar bi lahko najbolje povzeli kot popolno predanost obrti, s pozornostjo na vsako fino podrobnost, ki pomaga dvigniti končni izdelek od odličnega do vrhunskega. Poleg vsega naštetega pa Akoni za povrh sprejema še številne družbene obveznosti, ki so ključni del Shokuninove filozofije, zaradi tega pa je blagovna znamka zavezana k ustvarjanju dejavnikov za izboljšanje skupnosti – Akonijeva zelena harmonija je ključni del te zaveze. Simbol odličnosti, odločen zmanjšati svoj okoljski odtis na vsakem koraku in pri ustvarjanju vsakega okvirja, uporablja zemlji prijazne materiale in postopke, kadar koli je to mogoče. Poleg tega vsak člen, od rokodelcev do direktorja, znamke Akoni verjame, da je dolgotrajen, brezčasen dizajn najbolj resnična oblika trajnosti.

Zato Akoni Eyewear verjame, da je morda najbolj zelena možna strategija za vse nas nenehno vztrajati pri brezčasnih dizajnih, ki naj bi zdržali vse življenje.

Številni okvirji, ki so podlaga brezčasnosti blagovne znamke, temeljijo na vrsti izjemnih podrobnosti, ki od povprečja ločujejo tudi luksuzne ure in najboljše pisalne pripomočke na svetu – tako kot so ti simboli individualnih dosežkov namenjeni, da postanejo trajna dediščina, so oblikovani tudi Akonijevi okvirji. Za vseživljenjsko uporabo. Začenši z najboljšimi materiali, vključno z lahko in hipoalergijsko keramiko, ki se uporablja za nosne blazinice, ter dvema ključnima elementoma iz Japonske, japonskim celuloznim acetatom (Zyl) in titanom. Piko na i materialom seveda dodaja enosmerna predanost kakovosti in izdelavi, s čimer Akoni jasno izraža svojo neomajno zavezanost resnični odličnosti. To zavezanost neskončnemu prizadevanju za lepoto je mogoče videti v najnovejših kosih blagovne znamke Akoni, v katerih na podlagi izvirnega »makro« koncepta, Akoni Eyewear’s Fall 2021 ADV poudarja edinstveno transparentnost luksuzne znamke, pa tudi njeno značilno zlitje dizajna s tehnološkimi inovacijami. Slike in videoposnetki, ki jih je posnel Robi Rodriguez, s svojimi izjemnimi kompozicijami in močno povečano vizijo poudarjajo visoko vrednost, ki jo Akoni pripisuje pristnim in iznajdljivim dizajnom. Končni rezultat, ugotavlja Salma Rachid, je »kampanja, ki prikazuje znanstveno in čustveno stališče potovanja«.