ČEMU BODO VAŠE OČI NAVDUŠENE NAD TEM TELEFONOM?

Pametni telefoni so danes veliko več kot sredstvo za komuniciranje. Nadomestili so fotoaparate, postali so mali žepni računalniki in naprave, ki nam služijo tudi za zabavo, za ogled vsebin in igranje iger. Prav zato, ker ogromno ur na dan gledamo v ta zaslon mobilnega telefona je pomembno, da je ta kar najbolj kakovosten in da skrbi tudi za naše oči.

  

Telefoni pravkar predstavljene S23 serije Samsung Galaxy prinašajo odlične zaslone in odlične kamere, ki bodo posnele fotografije in videe, ki jih bodo vaše oči ljubile. Ko pa si boste zaželeli zabave ob igranju iger ali ogledu vsebin vas bo navdušil izjemni dinamični AMOLED 2X zaslon, ki zagotavlja razločne in barvite podrobnosti, ne glede na to, ali je zatemnjen ali pri polni svetlosti. Da pa vaše oči ne bi preveč trpele skrbi edinstvena funkcija Enhanced comfort, ki uporabnikom omogoča prilagajanje barvnih tonov in ravni kontrasta, kar zmanjšuje obremenitev oči zaradi nočnega brskanja po zaslonu.

Modne barve in dovršen dizajn z mislijo na planet

Težko pričakovana nova S serija Samsung Galaxy pametnih telefonov tako kot pretekla leta prinaša tri izjemne telefone: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23. Vsi trije telefoni bodo kupcem na voljo v štirih moderno elegantnih barvah: fantomsko črni, kremni, barvi sivke in zeleni. Dizajn telefonov je še bolj dovršen. Osnovna modela, Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata poglobljene zadnje kamere in poslednično manjšo izboklino na hrbtni strani telefona. Galaxy S23 Ultra pa s svojo nekoliko manj zaobljeno obliko in na videz ostrim robovom nadaljuje izročilo priljubljene Note serije.

Zapuščina te serije je tudi vgrajeno S pen pisalo, s katerimi se Ultra ponaša že od S22 serije naprej.

Če je dizajn tisto, kak pritegne poglede, pa potrošniki vse več pomena dajejo izdelkom, ki so narejeni trajnostno. Te bo ta serija gotovo navdušila, saj vsebuje skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar jih uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir.

Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Kamere in funkcije za čudovite posnetke tako ponoči kot podnevi

Če je dizajn tisti prvi stik s kupcem in njegovimi očmi, trajnostna nota nuja, pri kateri kupci ne bodo več odpuščali, pa je pri končni izbiri novega telefona gotovo ključnega pomena kamera in njene možnosti. Telefon je postal fotoaparat, ki ga imamo vedno pri sebi in s katerim beležimo vse trenutke, ki jih želimo spremeniti v večne spomine. Celotna Galaxy S23 serija prinaša izboljšane kamere.

Glavna zvezda fotografije pa je 200MP Adaptive Pixel senzor pri modelu Galaxy S23 Ultra. Uporabniku omogoča ustvariti neverjetne fotografije v vseh svetlobnih pogojih kot pri profesionalnih fotoaparatih. Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi.

Res boste lahko posneli osupljive fotografije nočnih podob mesta, ki so bile včasih pravi izziv za ostrenje. Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so seveda tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije.

Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw na napravah Galaxy prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. Za opazovanje in snemanje zvezdnega neba pa ta aplikacija prinaša še opcijo Astrophoto s katero boste lahko posneli Mlečno cesto in čudovito zvezdno nebo, ne da bi za to potrebovali posebno fotografsko opremo.

Brez kompromisov pri zanesljivosti in varnosti

Dovršen dizajn in zmogljive kamere sta morda v ospredju, a ko gre za redno uporabo, mora telefon uporabnika navdušiti s svojo zmogljivostjo. Pri S23 seriji ni kompromisov, saj vse telefone serije poganja najnovejša Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki uporabniško izkušnjo dviga na povsem novo raven.

Izboljšane močne baterije pa podpirajo to delovanje. Tako ima baterija Galaxy S23 3900 mAh, Galaxy S23+ 4700 mAh, najzmogljivejši model, model Galaxy S23 Ultra, pa je opremljen s 5000 mAh baterijo.

Tako ste lahko brez skrbi, da bo baterija zdržala vse naloge, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi. Tako kot ni kompromisov pri delovanju, ne sme biti kompromisov pri varnosti podatkov. Danes imamo uporabniki v telefonu veliko osebnih podatkov. Od bančnih kartic, zdravstvenih podatkov, pa uporabniška imena in gesla za dostop do aplikacij. Galaxy S23 serija prinaša varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite. Tako ste lahko brez skrbi, ko brskate po internetu in uživate v vseh želenih vsebinah.

Že na voljo

Samsung Galaxy S23 serija prinaša vrhunsko kamero, inovativen dizajn in seveda neverjetne možnosti za zabavo, delo in vsakdanje življenje, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo doslej. To so pametni telefoni, ki postavljajo trende.

Sedaj je izbrani model lahko tudi že vaš, saj so vsi trije modeli Galaxy S23 serije od 17. februarja 2023 na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung – Galaxy S23 Ultra po priporočeni maloprodajni ceni od 1.399 €, Galaxy S23 po priporočeni maloprodajni ceni od 949 € in Galaxy S23+ po priporočeni maloprodajni ceni od 1.199 €.