ČAS ZA ZABAVO IN UČENJE

Če ste si kdaj želeli lastiti najmočnejši motocikel, ki ga je kdaj ustvaril Ducati, a je bil nekoliko nad vašim cenovnim razponom, ste prišli na pravi naslov. LEGO je namreč zdelal veliko bolj dostopno različico v obliki Technic.

V novem partnerstvu z italijanskim proizvajalcem motornih koles Ducati je LEGO ustvaril pomanjšan model Panigale V4 R za svojo znanstveno serijo Technic. Podjetji sta pri izdelovanju makete uspeli ujeti čim več realizma in tako ustvarili prvi motocikel Technic z delujočim menjalnikom. Krmiljenje, sprednje in zadnje vzmetenje ter kolutne zavore delujejo skupaj, da posnemajo delovanje dirkalnega kolesa, briljantno rdeča karoserija in stojalo pa sta popoln dodatek za vse prave ljubitelje Ducatija. S 646 kosi in dolžino okrog 12 centimetrov, gre za odličen projekt za dneve, ko boste imeli nekaj prostega časa, tako ustvarjalnega kot izobraževalnega.

Za navdušence nad Ducatijem bo LEGO Technic Panigale V4 R na voljo od 1. avgusta po ceni 70 USD. Obiščite spletno mesto LEGO, če želite izvedeti več.