ČAS JE ZA ZVOK NOVE GENERACIJE

Bang & Olufsen je predstavil Beosound Level, prenosni brezžični zvočnik, ki zagotavlja impresiven zvok, neprimerljivo kakovost izdelave in modularno zasnovo, ki še dodatno izboljšuje že tako dolgo življenjsko dobo, s tanko zasnovo in vgrajenim ročajem pa je prenosljivost v središču vesolja naprave Beosound Level. Ne glede na to, ali stoji pokonci v kuhinji, leži na mizi ali elegantno visi na steni, zvočnik ves čas inteligentno spreminja svoje nastavitve in zagotavlja izjemno izkušnjo poslušanja glasbe v katerem koli položaju in v kateri koli sobi.

»Beosound Level je vrhunski zvočnik za ljudi, ki želijo prilagodljivost in udobje prenosnega zvočnika, vendar se ne želijo odreči kakovosti zvoka in povezljivosti v več prostorih za vrhunsko izkušnjo poslušanja glasbe. Brez napora deluje s Spotify Connect, AirPlay 2 in Chromecastom. Z modularno zasnovo Beosound Level smo zaščitili linijo, da bo lahko razširjala svoj prepoznaven zvok še naslednja desetletja,« pravi Christoffer Poulsen, višji podpredsednik in vodja Upravljanja produktov pri Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen bo tako še naprej izdeloval enostavno zamenljive sprednje “pokrove” iz novih materialov in barvnih odtenkov, tako da se bo zvočnik lahko razvijal z vašim osebnim slogom in identiteto, hkrati pa prinašal element razkošja v katero koli notranjost. Poleg virsko učinkovitega profila Beosound Level je telo zvočnika ustvarjeno iz visoko zmogljivega recirkuliranega polimernega materiala.