BRITANSKA ZAPUŠČINA SKOZI AMERIŠKE OČI

Britanski pionir Barbour in znamka NOAH sta se združila pri ustvarjanju kolekcije vrhnjih oblačil, v kateri obe znamki praznujeta preživljanje prostega časa na prostem. Dvojec se je sicer leta 2021 premierno združil, da bi oblikoval vrsto na novo interpretiranih jaken Bedale in Beaufort.

  

Za svojo drugo kolekcijo mednarodni duo črpa navdih iz naravnega življenjskega sloga šestdesetih let prejšnjega stoletja. Pri tem sta se Barbour in NOAH odpravila na vzhodno obalo ZDA, kjer tamkajšnja jezera uporabljata za osupljivo kampanjo, ki prikazuje skupno zbirko v akciji. NOAH ob tem sppštuje britansko dediščino svojega sodelavca z uporabo zaščitne tkanine iz 60 % bombaža in 40 % najlona. Rezultat je jakna Bedale 60/40, ki je na voljo v osmih barvah. Oblačilo ohranja svoj tradicionalni ovratnik iz velveta, medtem ko notranjost krasijo karirasti vstavki. Na koncu so bili motivi sodelovanja upodobljeni na obrnjenih žepih, ki se zapirajo na zaskok in z zadrgami.

Sodelovanje vključuje tudi povoščeno bombažno jakno Barbour’s Bedale s tradicionalnim kamuflažnim vzorcem in odstranljivo krzneno podlogo. Drugi poudarki kolekcije vključujejo majice s kratkimi rokavi in ​​ovratnike s šaljivimi ilustracijami tavajoče race, oblečene v rezultate sodelovanja. Cargo hlače, klobuki in kamuflažni dodatki iz velveta zaokrožujejo ponudbo.

V zgornji galeriji si pobližje oglejte sodelovanje Barbour in NOAH. Kolekcija je na voljo na spletni strani NOAH, v vodilni trgovini v New Yorku, NOAH Hideout in izbranih trgovinah Dover Street Market po vsem svetu.