BREZKOMPROMISNO ISKANJE LEPOTE IN STILA

Za svetovno priznanega teniškega igralca bi predstavitev začeli z njegovo uvrstitvijo, rezultati, glavnimi podvigi na glini ali travi. Pri Grigorju Dimitrovu ne bo tako.

  

Prvič zato, ker nima več veliko za dokazati. 32-letni bolgarski igralec, nekdanja številka 3 na svetu, je profesionalec že 15 let, od leta 2008. Od takrat njegovi rezultati iz dneva v dan potrjujejo njegov svetovni status. Ampak to ni glavno. Grigor Dimitrov ima nekaj edinstvenega, nekaj zelo svojega, redek občutek za stil in eleganco. Na igrišču? Da, vendar ne samo tam.

Grigor je ljubitelj prefinjenih predmetov, nakita, ur, umetnosti, lepih avtomobilov in finih tkanin. Sprehodil se je celo po modni brvi za Dolce & Gabbana. Z eno besedo: estet. V svoji karieri se je Grigor Dimitrov tako odlikoval tako po svoji eleganci na igrišču, svoji vljudnosti in dobrohotnosti kot po kvaliteti njegove lahkotne igre in popolno izvedenih gibov. Zato se takrat, ko Grigor Dimitrov govori o svoji ljubezni do izdelave in oblikovanja, vse oči obrnejo na njegovo zapestje. Predvideva se, da bo njegova ura več kot le robustna, športna. Gre namreč za model Bianchet Tourbillon B1.618 Openwork v različici titanium-dust-carbon, časomer omejene izdaje neodvisnega švicarskega urarskega podjetja, predstavljen na Watches and Wonders v Ženevi.

“Kar me je gnalo, da sem se pridružil Bianchetu kot partner in ambasador blagovne znamke, je bila notranja lepota njihovih ur, ki jo je mogoče ceniti v vsaki podrobnosti, pa tudi njihova izvrstna izdelava. Vsaka njihova ura je pravo umetniško delo in jaz sem navdušen, da sem del poti blagovne znamke”.

“Počaščeni smo, da imamo Grigorja na krovu svoje barke,” potrjujeta Emmanuelle in Rodolfo Festa Bianchet, ustanovitelja Biancheta. “Njegova strast do vrhunskega urarstva, njegov občutek za stil in eleganco ter njegova predanost odličnosti so naravna izbira za našo znamko. Navdušeni smo, da lahko sodelujemo z njim pri ustvarjanju vedno bolj izjemnih ur, ki odražajo Bianchetovo brezkompromisno iskanje lepote in stila. “

To potovanje je veliko več kot produktno partnerstvo. To je srečanje stanja duha, skupne ljubezni, določenega pogleda na to, kar je prav, lepo in bistveno. Vse to so razlogi, zakaj Grigor Dimitrov ne nosi samo svojega Tourbillon B1.618 Openwork, ampak je z blagovno znamko odslej povezan tudi osebno, kot partner podjetja. Še na mnoge uspehe!