BOŽIČ BO KMALU TU…

Ali vaš notranji popotnik išče vrhunsko zabavo, osupljive gledališke predstave in spektakularne dogodke v živo s slavnimi mednarodnimi umetniki? Nekatere destinacije so priljubljene zaradi darov matere narave, kot so neokrnjene plaže, smaragdne vode in osupljive skalne formacije. Toda destinacije, kot so New York City, London in Las Vegas, so svetovna središča zabave, ki ponujajo veliko več kot naravo in lepoto. Počitnice v mestu, polnem akcije in zabave, nagovarjajo svetovljanske popotnike, ki radi kopičijo nenavadna doživetja in nepozabne spomine.

  

London – mesto glasbe in gledališča

London je nesporna svetovna prestolnica gledališča, dom nekaterih najboljših svetovnih gledališč in glasbenih prizorišč. Londonsko družabno prizorišče je vedno polno nečesa razburljivega, kot je koncert v živo, na katerem nastopijo velika imena, kot so Ed Shereen, Dua Lipa in Adele. Vsi glasbeniki in umetniki na turnejah po Evropi se morajo ustaviti v londonski O2 Areni – najprestižnejšem prizorišču za zabavo svetovnega razreda. London je eno najboljših mest za doživetje filmov, glasbe in gledališča kot še nikoli doslej. Za razliko od Pariza ali New Yorka, kjer je zabava povezana z visoko ceno, je mogoče najti zabavo za vsak proračun. Med načrtovanjem poti obvezno preverite mestni družabni koledar za zabave, koncerte in predstave v živo.

Las Vegas – mesto greha

Mesto greha je priljubljeno kot svetovna prestolnica zabave in iger na srečo ter popolna destinacija za divjo svetovljansko pustolovščino. Nobeno drugo mesto ne more sanjati, da bi ukradlo ali celo posnemalo blišč in veličino zabavne scene v Las Vegasu. Mesto je zakladnica akcijskih doživetij, ki segajo od bučnih bojev v nabito polnih arenah in najsodobnejših igralnic z visokokakovostnimi igralniškimi objekti do luksuznih hotelov in poročnih prizorišč. Zabava v Las Vegasu je povezana z veličino in ekscentričnostjo, saj si mesto vedno prizadeva razveseliti svoje občinstvo z osupljivo velikimi spektakli. Vendar te neverjetne izkušnje v Vegasu niso poceni. Svetujemo vam, da najdete ravnovesje med razkošnimi igralnicami, zabaviščnimi parki, boksarskimi arenami in koncertnimi prizorišči v Vegasu.

Orlando – dežela zabaviščnih parkov

Orlando na Floridi je najboljša destinacija za popotnike in družine, ki želijo raziskati najboljše tematske parke in zabaviščne vožnje v Združenih državah. Orlando, priljubljen zaradi dežele Walta Disneyja, studiev Universal in Svete dežele, ponuja široko paleto tematskih parkov za vsak okus. Mesto vsako leto privabi več kot 60 milijonov popotnikov, ki obiščejo Orlando, da bi uživali v najboljših svetovnih zabaviščnih parkih, razprostrtih igriščih za golf, luksuznih nakupovalnih mestih in divjem nočnem življenju Floride. Disneyland in Universal Studios sta najbolj priljubljena tematska parka v mestu, a popotniki, ki se želijo izogniti običajnim in natrpanim atrakcijam, lahko raziščejo veliko. Nekatera najboljša mesta so SeaWorld of Florida, park Loch Haven, Wet’ n Wild in Gatorland. Odrasli in otroci se lahko prijavijo tudi na izlete s kajakom, podvodne morske avanture ali uživajo v vožnji s helikopterjem nad bleščečimi zabaviščnimi parki v Orlandu. Orlando je tudi dom nekaterih najboljših muzejev v Združenih državah, lokalne plaže pa so polne zabave.