BOSSOV ZAGON NE POJENJA!

Po lansiranju rekordne zvezdniške kampanje in novega znamčenja so pri znamki BOSS ohranil izjemen začetni zagon z organizacijo spektakularnega dogodka v puščavi pod zvezdami, ki je v Dubaju potekal 10. februarja.

  

Na dogodku, ki je potekal v ekskluzivnem kampusu v rezervatu za ohranjanje puščave Dubaj, so predstavili film, ki predstavlja novo zbirko see now, buy now posneto v dramatičnem okolju, ki ponuja neprimerljive poglede na sončni vzhod in zahod v puščavi. Posebni gostje so v mraku prispeli na sipine, nato pa so se odpravili v kampus, kjer so doživeli spektakularno predstavitev nove kolekcije. Zabava po koncu je trajala pozno v noč…

Kolekcija pomlad/poletje 2022, prva, ki je izšla po osvežitvi blagovne znamke BOSS v začetku tega leta, razkrita na dogodku, na novo interpretira oblikovne kode znamke in gradi drzno in dinamično novo smer oblikovanja.

Ponudba 24/7 sloga za posameznike, ki lovijo svoje sanje, kamor koli vodijo, vsebuje izjavne kolekcije z novimi značilnimi barvami znamke, črno, belo in barvo kamele, v sproščenem, športnem videzu. Kolekcija bo na voljo za takojšen nakup prek spleta in v trgovinah BOSS po vsem svetu, kar še enkrat dokazuje, da BOSS vodi pot s pogumom in samozavestjo.