BODITE ZVEZDA TUDI VI!

Louis Vuitton je predstavil svojo najnovejšo uniseks dišavo “City of Stars”. Nova večerna kolonjska voda, ki jo navdihuje zahodna obala, širi pozornost francoske hiše k fluidni, a drzni ponudbi.

  

Kot namig ustvarjalni živahnosti Los Angelesa, novo dišavo sestavljajo note citrusov, cvet Tiare in sandalovine, kar ustvarja pristno, vsestransko aromo. Z združitvijo teh sestavin Louis Vuitton prenaša sladkobo, zagnanost in drznost, ki opredeljujejo zahodno obalo. Gre za resnično prefinjen večerni vonj, ki bo pritegnil pozornost tako na večernem sprehodu ob obali kot na luksuzni večerji ali gala dogodku. Kolekcija parfumov Louis Vuitton Cologne ima tudi sicer moč preoblikovanja slehernega dneva v tistega popolnega. Dišava za dišavo, iz ure v uro, kolekcija transformira običajne trenutke z valovito melodijo, odo prostrani, navdihujoči pokrajini zahodne obale. Parfumi Cologne ponujajo dišavno potovanje v Los Angeles, fantazmagori dom njihove ustvarjalne pripovedi. Vsaka kolonjska vodica je kot žarek svetlobe, mehak ali intenziven, ki sega od jutranje zore do mraka v brezmejnem mestu angelov. Vsaka dišava posebaj je poglavje v pestrem romanu, ki ga s sleherno kreacijo piše mojsterski parfumer Jacques Cavallier Belletrud, alkimist dišav, ki je za to kolekcijo ustvaril edinstveno zavezništvo med lahkotnostjo sadne meglice in globino cvetja. Kot smo dejali, pravi poletni roman, v katerem vsaka dišava prikliče popoln trenutek.

“Ta vodica je bolj ekstrovertirana od njenih predhodnikov,” pojasnjuje mojsterski parfumer. “Radikalno se osredotoča na posebno, bleščeče vzdušje noči v Los Angelesu, ko edinstveno zahajajoče sonce umakne mesto lučem in reflektorjem, ki osvetljujejo nebo. To je svetleča noč. Svetloba prihaja iz eksplozije kvinteta citrusov: rdeče pomaranče, limone, rdeče mandarine, bergamotke in limete. Združuje te različne note in prikazuje njihovo spontanost v vrtinčasti melodiji, ki ovije in boža čute. Želel sem delati posebej z mesom rdeče pomaranče, srcem tega velikodušnega parfuma, ki ima zelo posebno sadnost, resnično okusno in optimistično mesnato noto. Vsi ti citrusi prihajajo s Sicilije in Kalabrije – imajo očarljiv lesk teh s soncem obsijanih regij. Sijaj citrusov razsvetli noč in ustvari paradoks med senco in svetlobo, kot napetost, ki jo blaži tančica cveta tiare, nežen vonj monoija. Esenca sandalovine in božanje pudrastega mošusa dajeta temu parfumu prefinjenost. Ta magnetna kombinacija je tisto, kar omogoča, da večerna dišava ustvarja noč in izžareva čutnost – kot da bi rekel: ‘to je za vedno’.