BODITE VI. NAJBOLJŠI VI. NIČ MANJ.

Samostojna kolekcija mladega jedra frizerskih salonov in brivnic Mič Styling pod nazivom MYSELF je dejansko v svojem bistvu in osnovi zgodba o strasti, ki žene stiliste podmladka, ki nosi tudi svoje, precej jasno ime: Young Mič Styling.

Poslanstvo teh mladeničev in mladenk ter njihovega dela, predvsem pa zadnje kolekcije, je združevati in vključevati različnosti, edinstvenosti, energije. Za boljši danes, za boljši jutri. Za boljšo družbo. Mladi umetniki in umetnice s tehnikami sodobnega striženja in poklonom naravnim in novim barvam izpostavljajo lepoto las in pripovedujejo o lepoti ljubezni do sebe. Ta je najpomembnejša, temeljna. Saj veste, če želiš imeti rad druge, moraš najprej vzljubiti sebe.

Z novo kolekcijo pa, kot pravijo, v svet želijo poslati, in jim to zelo dobro že uspeva, sporočilo, da ni toliko pomembno to, kdo ste in kaj počnete, od kod prihajate in koga imate radi …, pač pa, da ste iskreni in zvesti sami sebi. In temu sporočilu se pridružujemo tudi mi. Vi ste center vašega vesolja in vi ste tisti, ki oddajate svojo energijo vsem okrog vas – naj bo pozitivna, nabita z ljubeznijo in iskrenim čustvi. Vaša notranja izpopolnjenost in sreča se bosta odražala tudi v vašem nasmehu, lepi koži in … veličastni pričeski. Ste pripravljeni odpreti vrata novemu, boljšemu sebi?