BLISKOVITA RAST ZNAMKE SONOS

Po izdaji zvočnika z namizno svetilko v sodelovanju z IKEO konec lanskega leta, Sonos zdaj predstavlja še eno novost, imenovano Ray, svojo najmanjšo in najbolj dostopno zvočno enoto doslej.

  

Medtem ko večina Sonosovih izdelkov dosega premijski razred in s tem ceno, saj je bila zvočna enota Beam po ceni 499 EUR prej najbolj dostopna možnost, Ray ponuja izkušnjo vse-v-enem za domači kino po nižji ceni, kar zagotavlja ogromno nadgradnjo TV zvoka za relativno dostopno ceno.

Tehnologija za uglaševanje Trueplay podjetja Sony optimizira zvok na podlagi edinstvene akustike vsake sobe in jo je mogoče združiti z drugimi zvočniki ali nizkotonci Sonos za dodatno zmogljivost in kakovost v več sobah. Njegova majhna koničasta oblika in naprej obrnjene komponente zvočnikov omogočajo enostavno namestitev v stojalo za medije.

Čeprav so nekatere funkcije izključene, kot sta združljivost z Dolby Atmos in mikrofon, je nova kompaktna zvočna ennota zmožna Dolby Digital in DTS Digital Surround Sound ter se lahko poveže z Wifi za brezžično pretakanje. Njegova enostavna nastavitev plug-and-play in preizkušen uspeh blagovne znamke za zagotavljanje visokokakovostnega zvoka in brezhibne uporabniške izkušnje naredita Ray idealno vstopno točko v ekosistem domačega kina Sonos.

Sonos Ray je zdaj na voljo na spletnem mestu Sonos in pri izbranih trgovcih za 299 EUR.