BEYONCE IN ADIDAS STA PRIPRAVLJENA NA VALENTINOVO

Glede na to, da se bliža praznovanje valentinovega, želi Beyoncé s svojo novo skupno izdajo z adidasom v svet zopet vnesti nekaj ljubezni. Novo kolekcijo, ki so jo odgovorni ustrezno poimenovali IVY PARK x adidas “IVY HEART”, sestavljajo nova oblačila in štiri vrste obutve, vsi kosi pa so odeti v barvne sheme, ki ponazarjajo praznik zaljubljencev.

  

Superge so seveda glavni kosi kolekcije in vključujejo silhuete Stan Smith, UltraBOOST, Superstar Mule in Savage V4. Queen Bey pri tem doda igriv pridih Stan Smithu, saj se rumena prevleka preliva čez podplat in polovico osnovnega sloja za luksuzno estetiko.

Model UltraBOOST je nedvomno najbolj “prazničen” v skupini, saj je bil deležen popolnoma roza preobrazbe, kremasti zgornji del z manjšimi dodatki rdeče, ki jih navdihuje srce, pa so v središču pozornosti modelov Superstar Mule in Savage V4.

Za kampanjo je glasbena ikona, rojena v Houstonu, sodelovala tudi s prijatelji iz industrije, kot so Karrueche, Troye Sivan, Tyson Beckford, Shu Pei in Naomi Watanabe, ki so skužili kot modeli za drzne rdeče trenirke, puhovke, komplete iz kačje kože, bodije in še druge.