BELLA HADID ODSLEJ NA MALIH ZASLONIH

Vrhunska manekenka Bella Hadid je napovedala, da bo debitirala v tretji sezoni Hulujeve komedije Ramy, nominirane za emmyja.

  

Ustvarjalec in izvršni producent Ramyja je Ramy Youssef, ki igra tudi glavnega lika v oddaji. Natančna vloga Belle Hadid v njeni prvi televizijski seriji po scenariju še ni razkrita, čeprav prva poročila kažejo, da bo to ponavljajoča se vloga. V 3. sezoni se bo Ramy umaknil s svojega duhovnega potovanja in se posvetil njemu in stričevemu poslu z diamanti. Spodaj je celoten povzetek prihajajoče sezone:

Ramy spremlja prvo generacijo Egipčana-Američana Ramyja Hassana (Youssef) in njegovo družino, ko krmarijo po duhovnosti v svoji politično razdeljeni soseski New Jersey. Ramy na zaslon prinaša novo perspektivo, ko raziskuje izzive, kako je biti ujet med versko skupnostjo, ki verjame, da je življenje moralni preizkus, in tisočletno generacijo, ki dvomi, da posmrtno življenje sploh obstaja. V tretji sezoni se je njegova družina prisiljena soočiti s tem, da je živela življenje, posvečeno svetovnim skrbem – in v nekaterih primerih laži – medtem ko Ramy skoraj opusti svoje duhovno potovanje in se namesto tega posveti njemu in stričevemu poslu z diamanti.

Hadidina selitev z modne piste sledi podobnim prehodom, ki so jih naredili drugi odmevnejši supermodeli, vključno z uspešnim prehodom Care Delevigne v vrsto glavnih igralskih vlog v Paper Towns in Suicide Squad, kot tudi preboj Jung Ho-yeon na Netflixu preko Squid Game, s katerim je nedavno osvojila nagrado SAG 2022 za najboljšo predstavo ženske igralke v dramski seriji.