BATMANOV ŽAROMET V VAŠEM DOMU

Švicarski atelje Kross Studio je izdal novo desetdelno zbirateljsko kolekcijo tourbillon, ki praznuje prihajajoči film Matta Reevesa, “The Batman”.

  

Komplet vključuje 45-milimetrski časomer iz DLC titana s turbilonom “The Batman” in umetniško interpretacijo žarometa Bat-Signal. Kross Studio je sicer za izdelavo prilagodil svoje 3Hz, petdnevno centralno gibanje turbilona in ustvaril kaliber KS 7’001 z emblemom netopirja na 60-sekundni tourbilionski kletki. Časomer prikazuje ure s pomočjo perifernega kazalca in vrtljivega minutnega diska, ki obdaja turbillon, medtem ko je zasnova brez krone opremljena z zložljivim D-obročkom na hrbtni strani ohišja za navijanje glavne vzmeti in gumbom za nastavitev časa na položaju treh ur.

Kross Studio ponuja tri paščke iz črnega telečjega usnja z vtisnjenim vzorcem Batmanovega neprebojnega jopiča ter črne in rdeče možnosti iz gume, ki izkoriščajo gumb za hitro sprostitev in zamenjavo paščka. Umetniška izvedenka žarometa Bat Signal sledi ikoničnemu dizajnu iz stripov in filmov ter na hrbtni strani nudi prostor za shranjevanje ure.

Kross Studio hkrati izdaja tudi serijo etuijev za ure, ki temeljijo na Batmanu, Catwoman in Riddlerju. “The Batman” Collector Set je zdaj na voljo prek Kross Studia po ceni 100.000 USD, več pa na spodnji povezavi.