BARVITA VESPA, ZNANILEC POMLADI

Po tradiciji se aprila začnejo Vespini dnevi, obdobje ekskluzivnih ugodnosti, namenjenih modelom iz serije Vespa. To je edinstvena priložnost, da uresničite svoje sanje o tem, da bi postali vozniki Vespe, in odkrijete vse novosti iz sveta Vespe, vključno s povsem novo posebno serijo Vespa Primavera Color Vibe, ki v teh dneh debitira v prodajnih salonih v fascinantni dvojni barvni kombinaciji.

  

Pri modelih serij Vespa Primavera in Vespa Sprint ter pri novi Vespi GTS 300, kultni “Vesponi”, ki je zdaj še bolj udobna in tehnološka, je v okviru akcije registracija do 30. aprila vključena v ceno. Poleg tega je s pobudo DreamRide postati voznik Vespe še lažje: DreamRide je finančna storitev, zasnovana posebej za lažji nakup katerega koli modela Vespe, in sicer s široko paleto prilagojenih in prilagodljivih finančnih načrtov.

Prva novost sezone 2023 je Vespa Primavera Color Vibe, poklon barviti in brezskrbni duši Vespe, za katero je značilna posebna dvobarvna kombinacija: karoserija, ki je na voljo v oranžni barvi Vibe in beli barvi Vibe, je dejansko kombinirana s spodnjim delom v barvi Ottanio, odtenku turkizne barve, ki ima močan in odločen značaj. Izvirni “madež” kontrastne barve, obrobljen v črni barvi, poteka diagonalno čez celotno karoserijo prek grafike na straneh ščita in na stranicah. Obloge, ki so še en dokaz Vespinega eklekticizma, dopolnjujejo športni črni detajli. Turkizna so tudi platišča.

Nova Vespa Primavera Color Vibe je na voljo v različicah s 50, 125 in 150 cm3 – z oznako delovne prostornine, ki je na straneh označena z oranžno barvo – od 4.099 EUR dalje.