BAROČNI PRIDIH KRALJEVEGA KLUBA

Adidas je razkril tretji komplet dresov Real Madrida za sezono 2020/21, ki na največji nogometni oder prinaša kraljevo estetiko kluba, slog njegovega domačega mesta in nov, edinstven nivo oblikovanja.

Dres se ponaša s subtilnim črno-sivim baročnim vzorcem na sprednji strani, ki ga navdihujejo ikonične umetniške slike na ploščicah Azulejo, ki krasijo mesto Madrid. Baročni navdih črpa tudi iz sodobne estetike visoke mode, ki dopolnjuje vlogo Real Madrida kot najuspešnejšega kluba v zgodovini nogometa.

Rezultat je premišljena zasnova, povezana s tradicijo in koreninami mesta. Dres z V-izrezom dopolnjujejo sveži roza poudarki, kot so logotipi kluba in sponzorjev ter legendarne tri črte, ki  predstavljajo živ kontrast v primerjavi z osnovnimi barvami. Dres je zaključen s prozornim reliefnim znakom na hrbtni strani ovratnika.

Novi dres se ponaša z najnovejšimi adidasovimi inovacijami za regulacijo temperature z integrirano tehnologijo HEAT.RDY – KEEP COOL, ki je namenjena temu, da se igralci med tekmo počutijo dobro, obenem pa ostanejo suhi in samozavestni. Kopija dresa ponuja podobne prednosti zaradi vključitve tehnologije AEROREADY – FEEL READY, ki tkanino ohladi, ko temperatura začne naraščati.

Komplet je na voljo za nakup v spletni trgovini adidas, v spletni trgovini Real Madrid ter v izbranih adidas in modnih trgovinah.