ASTON MARTIN VSTOPA V SVET NEPREMIČNIN

V luči nadaljevanja velikega uspega zasebnega stanovanjskega kompleksa Sylvan Rock in rezidenc Aston Martin v Miamiju, so se pri avtomobilski znamki Aston Martin odločili nadaljevati svojo pot v arhitekturo s predstavitvijo povsem novega luksuznega doma na aveniji Omotesando v Tokiu.

  

Štirinadstropna nepremičnina št. 001 Minami Aoyama, zasnovana v sodelovanju z vodilnim japonskim podjetjem za delo z nepremičninami VIBROA, deluje kot prvi skupni podvig družbe Aston Martin na azijskem stanovanjskem trgu. Eleganten oblikovalski jezik siceršnje avtomobilske ikone je mogoče najti povsod. In ko rečemo povsod, to mislimo skrajno resno. Natančne podrobnosti in prikloni kodam Aston Martin tako vključujejo vinsko klet, domači kino, telovadnico in zasebni spa, idealen za miren večer z najbližjimi.

V pritličju se v duhu avtomobilizma nahaja vizionarska avtomobilska galerija, ki omogoča razstavo več vozil. Številne spalnice in pisarniški prostor, poleg očarljive strešne terase, dopolnjujejo nepremičnino, ki jo objema očarljiva pokrajina Tokia.

Luksuzna nepremičnina № 001 Minami Aoyama je bila sicer že prodana zasebnemu kupcu in naj bi bila dokončana novembra 2023.