ARMANI IZREKA DA TRAJNOSTNOSTI

Emporio Armani s svojo inovativno kolekcijo R-EA izziva tradicionalne smernice o proizvodnji tekstila – gre namreč za popolnoma sledljivo zbirko iz recikliranih, regeneriranih in organskih materialov. Kolekcija črpa navdih iz elementov delovnih oblačil, medtem ko modeli vključujejo ikonski logotip blagovne znamke in slogan “I’m Saying Yes to Recycling”, kar ustvarja resnično široko paleto izdelkov.

Zadnja kampanja pojasnjuje obliko in namen zbirke R-EA tako, da potegne vzporednice med plesno koreografijo in zapletenim proizvodnim postopkom trajnostne ponudbe. Video posnetek prikazuje vrsto moških in ženskih izgledov, od prevelikih bund in vetrovk do minimalističnih črnih kratkih hlač in odrezanih jopičev, kolekcijo pa zaključi par mat črnih sončnih očal, izdelanih iz regenerirane plastike, med tem ko so leče izdelane na osnovi bio materialov. Ekskluzivni črni barvni paleti je dodana še mat črna ura, izdelana iz trajnostnih materialov s kontrastnimi detajli.

Obiščite spletno mesto Emporio Armani in si preberite več o kolekciji in inciativi, na povezavi pa si lahko ogledate tudi omenjen video posnetek.