APPLE NAPOVEDAL NOV VELIK DOGODEK

Apple bo svoj naslednji dogodek z naslovom Peek Performance gostil v torek, 8. marca.

  

Dogodek bo predvajan na Apple.com s sedeža tehnološkega velikana v Cupertinu ob 19.00 po našem času. Viri so prejšnji mesec za Bloomberg povedali, da bo predstavitev verjetno zajemala “nov poceni iPhone in posodobljen iPad”. To bi morda pomenilo novo posodobitev za iPhone SE, ki bi lahko vključevala dodajanje omrežnih zmogljivosti 5G, poleg izboljšane kamere in hitrejšega procesorja. Novi iPad bi lahko bil izboljšan model Air, ki bi prav tako pridobil povezljivost 5G in hitrejši procesor. Bloomberg je dodal še, da bo kmalu predstavljen nov Mac s čipi, ki jih je oblikoval Apple, poleg posodobitve iOS 15.4, ki je bila januarja izdana za javno testiranje beta.

Novi iOS 15.4 bo uporabnikom iPhona omogočil, da odklenejo svojo napravo z uporabo Face ID-ja, medtem ko nosijo masko, kar je med pandemijo zelo zahtevana funkcija. Dodanih je bilo tudi več novih emojijev. Poleg tega bodo imeli uporabniki možnost kopiranja besedila iz predmetov s kamero v aplikacijah Opombe ali Opomniki.

Zadnji Applov dogodek z naslovom “Unleashed” je potekal oktobra in je predstavil novo linijo MacBook Pro, posodobitve AirPods in barvite HomePod mini, več pa zgoraj.