ADIDAS ZNOVA NAVDUŠUJE

adidas Originals in #craiggreen sta predstavila CG SQUASH POLTA AKH, nov slog, poklon oblikovalski dediščini #adidas. Čevelj je poustvaritev SQUASH-a iz leta 1988, stila delovanja, zasnovanega za hitro in okretno gibanje. Green je ponovno razmislil o čevlju za 21. stoletje z uporabo prozornega mrežastega zgornjega dela, ki razkriva in slavi sestavne plasti čevlja.

  

Notranja konstrukcija CG SQUASH POLTA AKH je razkrita tako s prozornim zgornjim delom kot tudi z izrezanim zunanjim podplatom, ki prikazuje vmesni podplat iz pene in razkriva industrijske barve, običajno skrite, tako da jih izpostavi in ohrani v svoji surovi obliki. To je svež pogled na sloje duhov, ki so podpis Greenovega dela z #adidas Originals.

Prozorni zgornji del je potiskan z ikoničnimi 3 črtami #adidas, ki ustvarjajo različne prosojnice, kjer se križajo z notranjo konstrukcijo. Izpostavljeno je tudi notranje platno, na katerem je bila natisnjena serijska številka originalnega dizajna čevlja iz leta 1988, »F.6314b Squash«. Obroba iz semiša okoli zunanjega podplata in perforiran jezik ohranjata oblikovni dialog z originalnim čevljem.

Green je ustvaril nove vezalke, ki združujejo tri fine vrvice, ki so na konici združene skupaj, kar prikliče duh 3-Stripes. Tik pod ovratnikom pete in na jeziku najdemo logotipa #craiggreen in #adidas, klasično oznako #adidas Trefoil pa najdemo strani zunanjega podplata.

CG SQUASH POLTA AKH bo od 27. julija na voljo v aplikaciji #adidas CONFIRMED in pri izbranih prodajalcih.