AARON TAYLOR JOHNSON ACQUA DI GIÒ GIORGIO ARMANI

“Acqua Di Giò uteleša način razumevanja moškosti, ki je hkrati svoboden, občutljiv in pustolovski. Vse to so značilnosti, ki jih Aaron izraža s svojo prisotnostjo in telesnostjo. To ravnovesje duha in telesa me je prepričalo, da je on prava oseba za predstavljanje dišave. Aaron ima intenzivnost in lepoto, ki sta hkrati samozavedni in simbol današnjega časa,” je dejal Giorgio Armani. »Njegova ustvarjalna genialnost, njegova brezčasna prefinjenost in brezhiben okus so le nekatere od neštetih odlik g. Giorgia Armanija. Počutim se počaščeno da sem bil izbran za zastopanje njegove ikonične dišave Acqua Di Giò kot njen novi ambasador blagovne znamke. Pravzaprav sem že dolgo oboževalec Acqua Di Giò – zaradi njegove čistosti in nepopisne svežine. Vedno sem čutil, da ima tisto izmuzljivo kombinacijo moškosti in občutljivosti – skoraj čarobno povezavo z naravo in pomlajevalno močjo morja,” je ob sodelovanju dodal Aaron Taylor-Johnson. Aaron Taylor-Johnson je igralec, katerega talent je večplasten. Njegova afiniteta do njegove umetnosti izžareva od znotraj, v vsaki edinstveni vlogi, ki jo je utelesil, je njegova magnetna prisotnost očarala občinstvo po vsem svetu. Sposobnost Aarona Taylor-Johnsona, da se neopazno poveže s svojim okoljem in čustvi, pooseblja bistvo sodobne in zavestne moškosti, vizije, ki jo Acqua Di Giò globoko zajema.

  

O AARONU TAYLOR-JOHNSONU

Aaron Taylor-Johnson je z več nepozabnimi nastopi naredil pomemben vtis na občinstvo po vsem svetu. Leta 2009 smo Taylor-Johnsona videli v filmu Sam Taylor-Johnsona NOWHERE BOY, v katerem je upodobil Johna Lennona v njegovih burnih najstniških letih. Njegova osupljiva igra mu je prinesla več nominacij za nagrade, vključno s filmsko nagrado London Critics’ Circle za mladega britanskega izvajalca leta, nagrado britanskega neodvisnega filma za najboljšega igralca in nagrado Empire za najboljšega novinca, ki jo je prejel. V letih 2010 in 2013 je imel glavno vlogo v stripovski adaptaciji KICK-ASS in KICK-ASS 2. Leta 2012 je upodobil grofa Vronskega v priredbi ANNE KARENINE in zaigral v eni od treh glavnih vlog v filmu Oliverja Stona SAVAGES ob Taylor Kitsch in Blake Lively. Dve leti kasneje, leta 2014, je Taylor-Johnson igral v predelavi GODZILLE, preden se je leta 2015 pridružil prestižni igralski zasedbi MAŠČEVALCEV: DOBA ULTRONA. Leta 2016 si je po vlogi v filmu Toma Forda NOCTURNAL ANIMALS prislužil nagrado Golden Globe®, nominacijo za filmsko nagrado BAFTA in tri nominacije Društva filmskih kritikov za najboljšega stranskega igralca. Leta 2018 je igral v filmu Davida MacKenzieja OUTLAW KING, ki ga je globalno izdal Netflix in je bil premierno prikazan na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu leta 2018 in filmskem festivalu v Londonu leta 2018. Leta 2021 je ta večkrat nagrajeni britanski igralec zaigral v filmih Christopherja Nolana TENET in THE KING’S MAN, predzgodbi serije filmov »Kingsman«, preden je sodeloval v filmu Davida Leitcha BULLET TRAIN skupaj z zvezdami Bradom Pittom, Brianom Tyreejem Henryjem, Michaelom Shannonom, Zazie Beetz, Sandro Bullock, Hiroyuki Sanada, Andrewom Koji in Benito A Martínez Ocasio. Leta 2024 bo Aaron Taylor-Johnson igral v prihajajočem akcijskem filmu THE FALL GUY , skupaj z Ryanom Goslingom. Upodobil bo tudi glavnega lika v Marvelovem filmu, KRAVEN THE HUNTER in soigral v NOSFERATU Roberta Eggersa.

O ACQUA DI GIÒ

Prvotno predstavljena leta 1996 kot prva morska dišava, Acqua Di Giò še danes pričara večno moč morja in človeško povezanost z naravo. Novi film o kampanji prikazuje Aarona Taylor-Johnsona, karizmatično osebnost, ki pooseblja vizijo Acqua Di Giò občutljive in osvobojene moškosti, kot moškega v popolni harmoniji z naravo in morjem, ki čuti to povezavo z okoljem kot regeneracijo. V letu 2024 Acqua Di Giò Eau De Toilette vstopa v novo poglavje z novim ambasadorjem, novo kampanjo in novo stekleničko za ponovno polnjenje.

Lepota Armani – zavestna preprostost, naravna eleganca in pristnost

Armani Beauty že več kot 20 let zagotavlja ličila s čudovito teksturo za nego kože, oblikovano na podlagi najbolj pionirskih znanstvenih dosežkov, poleg dišav, ustvarjenih z zavestno pridobljenimi sestavinami. Navdihnjena z resničnimi ljudmi in njihovimi potrebami, je linija ličil ustvarjena za poudarjanje naravne lepote, ki razkrije, namesto da bi skrila, in je znana po več ikoničnih izdelkih: paleti podlag Luminous Silk in Power Fabric, maskari Eyes to Kill, senčilih za oči Eye Tint, tekoči šminki Lip Maestro in Lip Maestro Satin ter šminki Lip Power. Linija za nego kože vključuje močno linijo proti staranju Crema Nera z značilno kremo, serumom, masko in novo kremo za oči. Blagovna znamka obsega moške in ženske kolekcije dišav, med katerimi so ikonične in polnilne Acqua di Giò, Armani Code, , in My Way, kot tudi kolekcijo dišav visoke mode Armani / Privé. Armanijevo dolgoletno zavezanost okoljski in družbeni odgovornosti uteleša globalna vodna pobuda znamke Acqua for Life, ki se od svojega začetka, leta 2010 osredotoča na univerzalni dostop do pitne vode v regijah s pomanjkanjem vode. Vsi lepotni obrazi Armanija utelešajo ultimativno vizijo lepote znamke, igralci Cate Blanchett, Regé -Jean Page, Aaron Taylor-Johnson, Tessa Thompson, Sydney Sweeney, Sadie Sink, Jackson Yee, Adria Arjona in Greta Ferro, s katerimi Armani Beauty praznuje kino; Pevec Jackson Wang K-Pop umetnik Hanni in model Madisin Rian. Da bi še naprej krepil odnos znamke s svetom filmskega ustvarjanja, je Armani od leta 2018 uradni lepotni sponzor beneškega mednarodnega filmskega festivala. Med partnerji blagovne znamke pri filmskih festivalih sta tudi izdaji mednarodnega filmskega festivala v Berlinu 2023 in 2024 ter izdaji mednarodnega filmskega festivala v San Sebastianu 2022 in 2023.