A, NARAVNI PRETOK ENERGIJE

Canali je vedno mešal tradicijo z inovativnostjo. Že skoraj 90 let tako težnja, da bi moškim ponudili oblačila, ki ustrezajo njihovim življenjskim potrebam, spodbuja blagovno znamko, da popelje strokovno znanje na višjo raven.

  

V tej luči je leta 2015 Canali lansiral Impeccabile – linijo visokozmogljivih oblačil iz materialov odpornih na madeže ter gubanje, zračnih tkanin in usnja – letos pa blagovna znamka ustvarja še en korak v prihodnost s Canali Balance, serijo, ki predstavlja novo smer v moškem krojenju.

Kosi v kolekciji so izdelani iz visokotehnoloških tkanin, ki so obdelane z naravno mineralno spojino. Zaradi teh lastnosti oblačila odsevajo energijo, ki jo proizvaja telo v obliki toplote in jo vračajo v kožo, da se ta sprosti in poskrbi za vaše dobro počutje. Ta tehnologija najbolje deluje v kombinaciji z uravnoteženim življenjskim slogom.

S Canali Balance blagovna znamka prvič uvaja to tehnologijo v formalna oblačila in jo uporablja tako za plašče po meri, kot tudi za dežne plašče in brezrokavnike. Ob predstavitvi je bila kolekcija na voljo samo v izbranih fizičnih in digitalnih glavnih butikih, pozneje pa je bila razširjena tudi na druge kategorije izdelkov in prodajne kanale.

Lahko rečemo, da Canali z linijo Balance, izborom oblačil za vsakodnevno nošenje, ki ponujajo element dobrega počutja in popolno ravnovesje med udobjem in energijo, dosega nov mejnik v moškem krojenju.

Linija Canali Balance vsebuje posebej razvit logotip: »A«, ki simbolizira naravni pretok energije, ki se oddaja iz telesa in se odbija od tkanine. Za praznovanje nove kolekcije se je prepoznavni logotip pojavil tudi v izložbah trgovin.