Izpostavljeno

AARON TAYLOR JOHNSON ACQUA DI GIÒ GIORGIO ARMANI

Giorgio Armani z veseljem naznanja britanskega igralca Aarona Taylor-Johnsona kot novega ambasadorja Acqua Di Giò dišave.

PRVAK JEAN-ÉRIC VERGNE S PRILAGOJENIM DS 7

Jean-Éric Vergne, mladi oče in dvakratni prvak v formuli E, prehaja z vozila DS 4 E-TENSE 225 na DS 7 E-TENSE 4x4 360.

BARVE, KI OŽIVIJO: MAGIJA TELEVIZIJSKEGA NEO QLED ZASLONA

V svetu, kjer tehnologija definira način življenja, pametni televizor prinaša vznemirljivo doživetje v domove sodobnih moških. Svet, kjer napredna tehnologija ne samo oblikuje naš vsakdan, ampak postane tudi bistven del našega domačega okolja.

ZGODOVINSKI SPUST Z LEDENIŠKEGA VELIKANA

Katalonski pustolovec in elitni kajakaš Aniol Serrasolses je na norveškem otočju Svalbard osvojil zgodovinski podvig: najvišji spust po ledeniškem slapu na svetu.

Najnovejše

SPAR PODPIRA MLADE OBLIKOVALCE

Spar Slovenija je v sodelovanju z Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje organiziral natečaj za izbor dizajnov, ki jih bo jeseni natisnil na bombažne trajnostne vrečke in umestil v prodajo.

FOUR SEASONS Z NOVIM KORAKOM PROTI POPOLNI STORITVI

Okolju prijazno #modno podjetje OceanЯ je razkrilo svoje najnovejše sodelovanje z blagovno znamko luksuznih hotelov in letovišč Four Seasons.

ČASOMER IZ RECIKLIRANIH MATERIALOV? JA PROSIM!

Ulysse Nardin je predstavil novo potapljaško uro, zanimivo pa je dejstvo, da skoraj vsak element vsebuje recikliran ali ponovno uporabljen material.

ELEKTRIČNA VOZILA PRINAŠAJO VZNEMIRJENJE

Britanska znamka Jaguar je skozi zgodovino ustvarila nekaj divjih konceptnih avtomobilov, od James Bond Spectre C-X75 do prvega Vision Gran Turismo Coupé in njegovega bolj vpadljivega brata različice SV, zdaj pa je Jaguar razkril svojo najnovejšo mojstrovino, popolnoma električni Vision Gran Turismo Roadster.

TRAJNOSTNI RALPH LAUREN S KORAKOM NAPREJ

Ralph Lauren januar zaključuje z zelenim projektom. Ta teden je luksuzna ameriška znamka izključno v Severni Ameriki in Evropi debitirala s programom recikliranja kašmirja.

POSTANITE DEL GIBANJA ZA BOLJ TRAJNOSTEN SVET

Če iščete popolno rešitev za ekološko samooskrbo, potem imamo za vas revolucionarno blagovno znamko - Skaza!

Cena posamezne številke revije DAVID je 6 EUR. Enoletna naročnina na revijo DAVID znaša 48,00 EUR.
Naročilo velja do preklica. Cene vsebujejo 5% DDV.