5G TUDI NA MOBILNIH NAPRAVAH APPLE

Hkrati s pričetkom svetovne prodaje bosta nova modela mobitelov družbe Apple, iPhone 12 in iPhone 12 Pro, slovenskim navdušencem od petka, 23. oktobra, na voljo tudi pri Telekomu Slovenije. Vsi mobiteli iPhone serije 12 (iPhone 12, iPhone 12 Pro ter iPhone 12 mini in iPhone 12 Pro Max, katerih prodaja se prične 13. novembra) podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.
  

Danes, v sredo, 21. oktobra, je Telekom Slovenije pričel s preprodajo mobitelov iPhone 12 in iPhone 12 Pro po rednih in akcijskih cenah. Predprodaja poteka prek E-trgovine (www.telekom.si/etrgovina) in kontaktnega centra Telekoma Slovenije na brezplačni številki 080 8000. Od petka, 23. oktobra, bosta oba modela na voljo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije po vsej Sloveniji.

iPhone 12 in iPhone 12 mini bosta na voljo s 64 GB, 128 GB in 256 GB spomina ter v petih barvnih različicah: črna, bela, rdeča, modra in zelena. iPhone 12 Pro in iPhone 12 Pro Max pa bosta na voljo s 128 GB, 256 GB in 512 GB spomina ter v štirih barvnih različicah: temno siva, srebrna, zlata in pacifiško modra. iPhone 12 in iPhone 12 Pro s podporo omrežju 5G in z najhitrejšim procesorjem v pametnem mobitelu – A14 Bionic omogočata še hitrejši prenos podatkov. Nov dizajn z najboljšim zaslonom pri iPhonu doslej nudi neverjeten kontrast in višjo resolucijo, nočni način pa na prav vseh kamerah ponese slabo osvetljene fotografije na povsem novo raven. Še boljši in zanesljivejši je tudi način brezžičnega polnjenja.