1241 KOLES NA VRŠIČ Z NAPOLITANKAMI MANNER

Manner je tudi letos poskrbel za roza promocije na temo Svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah, na najbolj legendarnem kolesarskem tekmovanju letošnjega leta.

  

Manner, kot eden glavnih pokroviteljev Svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah namreč tudi letos ponosno stoji za dogodkom Red Bull Goni Pony.

Red Bull Goni Pony je kolesarski vzpon, ki združuje dve legendi slovenskega kolesarstva – prelaz Vršič in legendarno kolo Pony. Ob tradicionalnem, že osmem retro prazniku pa sta se letos kot ambasadorja napolitank Manner na najvišji slovenski prelaz povzpela nekdanji smučarski skakalec Anže Semenič in Ajda Šmit, ki je članica mladinske smučarsko-tekaške reprezentance. Anže Semenič je vrh osvojil v 59 minutah in 27 sekundah, Ajda Šmit pa je Vršič osvojila v 1 uri, 19 minutah in 19 sekundah!

Red Bull Goni Pony ni navadno kolesarsko tekmovanje, ampak je tekmovanje v retro slogu, ki je bil priljubljen v času izdelave Rogovih Ponyjev od sredine 60. do sredine 80. let.

»Gre za sproščen in družaben dogodek, kjer domišljija in inovativnost udeležencev pri opravi ne pozna meja. Za naša ambasadorja smo poskrbeli za prav posebni roza Manner kolesi Pony in za pravo retro opravo v Mannerjevih barvah,« je povedal Alexander Lipovšek, generalni direktor podjetja Josef Manner za JV Evropo.

Niso pa pozabili tudi na vse ljubitelje napolitank. Za njih so poskrbele hostese in jih razveselile z Manner napolitankami, saj so kot nalašč za deljenje z drugimi – v nahrbtniku se ne raztopijo in zagotavljajo hitro energijo za osvojitev gorskih vrhov.

Manner. Ker roza osrečuje!